Serdecznie polecamy nasze dania na specjalne zamówienia.
- udziec wieprzowy pieczony w całości z chrupiącą skórką (waga ok.10 kg) - 350.00zł
podawany z ziemniakami z pieca i kapustą zasmażaną
- pieczona kaczka z jabłkami w żurawinowym sosie z białymi kluskami (4-5 porcji) - 60.00 zł
- indyk faszerowany kaszą, smażonym boczkiem i miętą z dodatkiem cytrynowej skórki (waga ok. 7 kg) - 200.00 zł
- przystawki zimne: tymbaliki drobiowe (szt.) - 2,5 zł
roladki z nadzieniem chrzanowo jajecznym ze szparagą (szt.) - 3.00 zł
jajka w szynce pod karmelową galaretką (szt.) - 3.00 zł
kanapki bankietowe (szt.) - 2.50 zł
Zamówienia powyżej 100.00 zł dostarczymy pod wskazany adres.
Ze względu na konieczność przygotowania mięś w marynatach zamówieni prosimy składać 3 dni
przed realizacją.
PROPONUJEMY RÓWNIEŻ PÓŁMISKI MIĘS Z DODATKAMI W CENIE SZTUKA MIĘSA 7.00 ZŁ
W ramach półmisków serwujemy rolady wieprzowe i wołowe, golonka po bawarsku, szaszłyki drobiowo-wieprzowe, sakiewki z pieczarkami, domowe kotlety mielone, rumsztyki wołowe z cebulką, tradycyjne kotlety, szwajcary, kotlety devolaj, polędwiczki w boczku, pieczeń po sztygarsku oraz pierogi własnej produkcji (6 sztuk porcja).
Dodatki ziemniaczki w skórce, placki ziemniaczane, frytki, kluski, ziemniaki, kapusta zasmażana, buraczki z chrzanem, surówki różne sezonowe wszystkie dodatki w cenie 4.00 porcja.